Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información

Aliances de casament, anells acer, anells de diamants, aliances de compromís

Aliances de compromís acer, anells de diamants, polseres, collarets, anells, aliances de casament

Aliances de casament, anells acer, anells de diamants, aliances de compromís :: Joies acer, aliances acer, anells de diamants, anells compromís, aliances casament, polseres, arracades, joieria home, polseres d'acer, anells acer, joieria en acer, acer i or

Som la seva Joieria online de joies d'acer

Joies acer, aliances acer, anells de diamants, anells compromís, aliances casament, polseres, arracades, joieria home, polseres d'acer, anells acer, joieria en acer, acer i or
[Català] [Español

Carro de la compra:

Su carro está vacío

Gráficos de soluciones

Aliances de casament, anells acer, anells de diamants, aliances de compromís: CONDICIONS DE COMPRACategories:

- Aliances / Anells casament
- Aliances i anells d'acer
- Aliances i anells d'acer combinats amb or, plata, diamants i/o ceràmica
- Anells de compromís
- Arracades d'acer
- Bessons d'acer
- Conjunts acer i diamants
- Penjolls d'acer
- Pulseres d'acer

Cercador joies acer:Noticies joies acer:

[16/11/2012] Arranquem el nostre camí dins el món online

NOVETAT:

Anell d'acer, or i diamant 068.22P01.D40
Anell d'acer amb una làmina d'or de 18kt. incrustada al voltant de l'anell, i un diamant de 0,04 ct. encastat en pavee al centre de l'anell.

Anell d'acer amb una làmina d'or de 18kt. incrustada al voltant de l'anell, i un diamant de 0,04 ct. encastat en pavee al centre de l'anell....
555,00€

CONDICIONS DE COMPRA

CONDICIONES DE COMPRA

Aquestes condicions generals de contractació, juntament amb les condicions particulars que puguin arribar a establir-se, seran les que regulen les relacions que puguin sorgir entre MANEL GALVEZ BORREGO (d'ara endavant JOYAS-ACERO.ES) i els tercers, ja siguin usuaris, clients o internautes en general , (d'ara endavant, usuari, comprador o client), que entrin a www.joyas-acero.es, així com amb aquelles persones que contractin els productes oferts a través d'aquesta web.
Les presents Condicions Generals, estan subjectes al que disposa a la Llei 7 / 1998, de 13 d'abril, sobre Condicions Generals de Contractació, a la Llei 26/1984, de 19 de juliol, general per a la Defensa de Consumidors i Usuaris, l' Reial Decret 1906/1999, de 17 de desembre de 1999, pel qual es regula la Contractació Telefònica o Electrònica amb condicions generals, la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, la Llei 7 / 1996, de 15 de gener d'Ordenació del Comerç Minorista, ia la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i totes les disposicions legals resultin d'aplicació.
L'usuari accepta les Condicions Generals des del moment que utilitza o contracta el servei o adquireixi qualsevol producte, de manera que l'enviament de formulari de comanda a JOYAS-ACERO.ES, suposa la lectura i acceptació de totes les presents Condicions Generals, així com en el seu cas les condicions particulars existents declarant així mateix, que és una persona major d'edat i amb capacitat per a contractar.
Aquest document que conté les condicions generals, pot ser imprès i emmagatzemat pels usuaris. JOYAS-ACERO.ES posa a disposició d'aquests, el número de telèfon (972759004) i la direcció de correu electrònic (info@joyas-acero.es), per tal de consultar qualsevol dubte sobre les Condicions Generals.

Modificacions
En qualsevol moment JOYAS-ACERO.ES pot modificar unilateralment, sense previ avís, la configuració, continguts i presentacions de www.joyas-acero.es, (incloent modificacions sobre productes, preus, promocions i altres condicions comercials i de servei) i fins i tot les presents Condicions Generals , mitjançant la publicació de les assenyalades modificacions a www.joyas-acero.es, perquè puguin ser conegudes pels Usuaris sempre abans de la visita al Portal o a l'adquisició de qualsevol bé o servei oferts a la botiga online.

Usuari
En utilitzar www.joyas-acero.s, s'adquireix la condició d'usuari, de manera que suposen l'acceptació plena d'aquestes Condicions Generals, així com en el seu cas, a les Condicions Particulars que, si escau, regeixin l'adquisició, ja sigui per la visita com l'ús i / o l'adquisició de qualsevol dels productes del portal.
Per adquirir béns o serveis oferts a www.joyas-acero.es les diferents passes a seguir per adquirir béns o contractar serveis són els que es descriuen en les presents condicions generals, així com també els específics que s'assenyalin al llarg de la navegació i ús del portal, a cada un dels supòsits concrets, en aquest sentit l'Usuari assenyala que coneix i accepta que aquests tràmits, que assenyalen en cada moment són els adequats i pertinents per possibilitar l'ús dels serveis i adquisició dels productes continguts oferts a www.joyas-acero.es.
De manera que també es seguiran aquests tràmits assenyalats en www.joyas-acero.es per efectuar les correccions i / o canvis en les informacions facilitades pels usuaris del portal al llarg de l'ús del mateix.

extensió de responsabilitats
JOYAS-ACERO.ES fa tots els esforços que té al seu abast per que la informació continguda a www.joyas-acero.es sigui veraç i no contingui errors tipogràfics. En el cas que en algun moment es produís un error d'aquest tipus, aliè en tot moment a la voluntat de JOYAS-ACERO.ES, es procediria immediatament a la seva correcció. D'existir un error tipogràfic en algun dels preus mostrats i algun client hagués pres una decisió de compra basada en aquest error, JOYAS-ACERO.ES li comunicarà al client aquest error i el client tindrà dret a rescindir la seva compra sense cap cost per part seva.
D'altra banda www.joyas-acero.es podria, en ocasions, mostrar informació provisional sobre alguns productes. ((En el cas que la informació facilitada no correspongués a les característiques del producte el client tindrà dret a rescindir la seva compra sense cap cost per part seva.))
No obstant això JOYAS-ACERO.ES no és responsable ni directament ni indirectament de cap de les informacions, continguts, afirmacions i expressions que continguin els productes comercialitzats per www.joyas-acero.es.

Productes oferts. Sistema de compra
Els productes oferts en www.joyas-acero.es, juntament amb les seves característiques i/o preus apareixeran a la pantalla. Les despeses d'enviament al domicili de l'Usuari dels productes, seran informades mitjançant correu electrònic, que seran sempre per compte del comprador. Aquests productes estaran disponibles per a la seva venda fins a final d'existències. Els preus indicats són en euros i inclouen l'IVA i qualsevol altre impost que fos d'aplicació i són els vigents, excepte un error mecanogràfic. Els impostos també aniran a càrrec de l'usuari.
JOYAS-ACERO.ES es reserva el dret a decidir, en cada moment, quins productes apareixen i s'ofereixen als Usuaris a través d'www.joyas-acero.es, de manera que les ofertes estaran degudament indicades a la pantalla i disponibles a l'usuari del web. Però també és possible, que sense previ avís, per part de JOYAS-ACERO.ES, i en qualsevol moment, no es faciliti l'accés a qualsevol producte de www.joyas-acero.es
Reservant-se, en qualsevol moment, JOYAS-ACERO.ES, la possibilitat d'incloure productes o serveis nous, a més dels ja presents en www.joyas-acero.es, els quals, llevat informació en contrari, se sotmetran a l'establert a les Condicions Generals, disponibles en aquell moment.
Per a l'adquisició dels productes oferts en www.joyas-acero.es, els usuaris hauran de ser majors d'edat i amb capacitat per contractar, de la mateixa manera han d'emplenar les instruccions que els vagin apareixent en pantalla, en cada moment i que requeriran realitzar les següents indicacions:
Comprar a www.joyas-acero.es és molt senzill, només hauràs de seguir les instruccions, que s'inclouen en els diferents apartats, per efectuar la compra, les reproduïm aquí:
1. Entra en el nostre llistat de categories accedint a l'opció JOYAS ACERO en el menú superior.
2. Entra en el nostre catàleg triant la categoria desitjada.
3. Tria el producte desitjat en el llistat de productes.
4. Omple el formulari de consulta i envia'l facilitant les dades. A partir d'aquí ens posarem en contacte amb l'Usuari
Actualment acceptem com a modalitat de pagament:
Transferència bancària
Pagament de la comanda mitjançant transferència bancària. Al realitzar la comanda s'indicarà la referència d'aquesta i el número de compte on has de fer l'ingrés. La comanda serà enviada quan aparegui reflectit en el compte de JOYAS-ACERO.ES l'import íntegre del mateix.
5. El lliurament de les comandes s'efectuarà en l'adreça indicada per l'usuari en fer la comanda.
Les despeses d'enviament dels productes es faciliten en fer la consulta.
El termini de lliurament un cop realitzada la compra serà de uns 10 dies aproximadament.
Encara que el desig de JOYAS-ACERO.ES és fer arribar la compra com més aviat millor al client, en alguns casos es pot demorar alguns dies.
El període d'entrega comença a comptar a partir del dia següent a la recepció de la transferència amb l'import total de la compra realitzada.
Juntament amb el producte, JOYAS-ACERO.ES remetrà a l'Usuari comprador al domicili assenyalat en el formulari la corresponent factura, no obstant això, podràs demanar novament la factura, posant-te en contacte amb nosaltres mitjançant l'apartat CONTACTE de la pàgina principal.

Preus i impostos
Els preus de compra seran els vigents en el moment en què es realitza la comanda. Les despeses d'enviament, en general seran els que es detallen juntament amb el preu del producte un cop s'envia la consulta.
Els preus dels productes exposats a la pàgina www.joyas-acero.es o informats mitjançant correu electrònic, inclouen l'impost sobre el valor afegit (IVA). Tenen en compte l'IVA aplicable al dia de la comanda i Qualsevol modificació en el tipus d'IVA aplicable es reflectirà en els preus dels productes.

Forma de Pagament
Al formular la comanda el client podrà pagar mitjançant:
Transferència bancària
Pagament de la comanda mitjançant transferència bancària. Al realitzar la comanda s'indicarà la referència d'aquest i el número de compte on has de fer l'ingrés. La comanda serà enviada quan aparegui reflectit en el compte de JOYAS-ACERO.ES l'import íntegre de la mateixa.

Lliurament i despeses d'enviament
JOYAS-ACERO.ES s'obliga a lliurar els productes comprats per l'Usuari, en el domicili del comprador assenyalat a aquest efecte en el formulari de comanda, en el més breu possible i, en tot cas, un cop realitzada la compra serà d'uns 10 dies aproximadament. A partir de 200,00€, JOYAS-ACERO.ES asumeix la despesa de transport
Encara que el desig de JOYAS-ACERO.ES és fer arribar la compra com més aviat millor al client, en alguns casos es pot demorar alguns dies.

El període d'entrega comença a comptar a partir del dia següent a la recepció de la transferència amb l'import total de la compra realitzada. Juntament amb el producte, JOYAS-ACERO.ES remetrà a l'Usuari comprador al domicili assenyalat en el formulari la corresponent factura, no obstant això, podràs demanar novament la factura, posant-te en contacte amb nosaltres mitjançant l'apartat CONTACTE de la pàgina principal.
Les despeses d'enviament dels productes apareixen en la comanda. A partir de 200,00€, JOYAS-ACERO.ES asumeix la despesa de transport
Els drets sobre la mercaderia passaran al client en fer efectiu el pagament de la comanda. Els danys que pugui patir la mercaderia una vegada lliurada al comprador passen a ser responsabilitat del mateix en el moment del lliurament.

Drets de l'usuari
JOYAS-ACERO.ES garanteix als seus clients la possibilitat d'anular la seva comanda en qualsevol moment i sense cap cost sempre que l'anul • lació es comuniqui abans que la comanda hagi estat posada a disposició del transportista per al seu enviament, per a això, s'haurà de notificar mitjançant l'apartat CONTACTE de la web principal.
L'usuari, ara comprador disposarà d'un termini de set dies hàbils, segons el calendari oficial del seu lloc de residència habitual, per resoldre el contracte sense incórrer en penalització ni despesa, no s'inclouen els corresponents a la devolució del bé, que hauran de ser assumits per l'usuari. El termini per a l'exercici del dret a què es refereix el paràgraf anterior es computarà, en el cas que el contracte tingui per objecte el lliurament de béns, a partir de la seva recepció per l'usuari.
En el cas que, la informació sobre les condicions generals o la confirmació documental té lloc amb posterioritat al lliurament dels béns o la celebració del contracte, respectivament, el termini es computarà des que aquestes obligacions quedin totalment complertes.
Exercit el dret de resolució JOYAS-ACERO.ES estarà obligat a retornar les quantitats rebudes sense cap retenció immediatament i mai després de trenta dies.
Queda exclòs el dret de resolució en aquells casos en què per la naturalesa del contingut de les prestacions sigui impossible fer-ho, sense perjudici de la reclamació dels danys i perjudicis soferts. El material haurà de ser entregat amb l'embalatge original i sense haver estat obert, amb tots els precintes de garantia originals i sense obrir.

Garantia PANTATACTIL.NET
La garantia normal dels productes oferts per JOYAS-ACERO.ES a través de la seva pàgina web www.joyas-acero.es és de dos anys (excepte en aquells que en la pròpia fitxa indiqui el contrari). Aquesta garantia és vàlida a tots els països membres de la Unió Europea.
Cal destacar que els productes oferts a través d'JOYAS-ACERO.ES són de primeres marques i de la millor qualitat. No són productes "B" o d'exposició. També destacar que els productes que JOYAS-ACERO.ES oferta són precintats pels proveïdors i fabricants, excepte indicació expressa, en la qual es comunicaria al client que el producte ha estat examinat o que s'ha procedit a un control rutinari.
El client gaudeix d'una garantia total (devolució del producte i reenviament d'un altre a estrenar) dins de la primera setmana des de la recepció de la comanda. Tots els costos associats aniran a càrrec de JOYAS-ACERO.ES
Passat aquest termini, el client té l'opció de portar l'article en qüestió a un establiment autoritzat per a la possible reparació del mateix.
La garantia dels productes venuts per JOYAS-ACERO.ES es presta i estableix exclusivament pel fabricant del producte, en les condicions de manipulació, correcte ús i conservació i en els terminis continguts en els certificats de garantia que s'acompanyen en tots ells.
Per a qualsevol defecte de fabricació i / o funcionament que presentin els productes comprats a través d'JOYAS-ACERO.ES s'estableix com a únic responsable el fabricant dels mateixos. JOYAS-ACERO.ES, en la seva qualitat d'empresa venedora, ofereix als seus clients els serveis de mediació necessaris per posar en contacte amb l'empresa fabricant o distribuïdora, d'aquesta manera es fa efectiva la garantia al client en els termes de la mateixa.
Per fer efectiva la garantia cal presentar:
• factura de compra emesa per JOYAS-ACERO.ES
• embalatge i altres continguts (manuals i controls).
En tot cas, haurà de correspondre el número de sèrie del producte a reparar amb els arxius en propietat de JOYAS-ACERO.ES. La garantia no serà vàlida en cas de factors externs a l'ús normal del producte, com ara utilització d'accessoris inadequats o prohibits pels fabricants, caigudes, aigua, foc o ús incorrecte o abusiu per part del client o per terceres persones no autoritzades pels fabricants.
La garantia començarà en el mateix dia de lliurament i / o acceptació de la comanda.
Les disposicions d'aquesta garantia no exclouen els beneficis de la garantia legal que preveu el Codi Civil per defecte (s) ocult (s) a favor del comprador.

Propietat intel • lectual
Per mitjà de la compra o adquisició d'un producte o servei, ofert a través de www.joyas-acero.es, no confereix a l'adquirent cap dret d'alteració, explotació, reproducció, distribució o comunicació pública sobre aquest, reservant JOYAS-ACERO.ES tots aquests drets. La cessió dels citats drets precisarà el previ consentiment per escrit per part de JOYAS-ACERO.ES. El client no podrà posar a disposició de terceres persones aquests continguts, ja que els continguts subministrats per JOYAS-ACERO.ES, a través d'www.joyas-acero.es estan subjectes als drets de propietat intel.lectual i industrial i són titularitat exclusiva de JOYAS-ACERO.ES. o dels seus legítims propietaris.

Legislació aplicable i jurisdicció competent
Les compravendes realitzades amb JOYAS-ACERO.ES se sotmeten a la legislació espanyola. En el cas que sorgeixi qualsevol conflicte o discrepància en la interpretació o aplicació de les presents condicions contractuals, Les parts se sotmeten expressament als Jutjats i Tribunals de Girona per a la resolució de tots els conflictes que puguin sorgir en la interpretació o execució de les presents condicions contractuals, renunciant expressament a qualsevol altre fur o jurisdicció que li pogués correspondre.

Política de protecció de dades de caràcter personal
JOYAS-ACERO.ES garanteix la seguretat i confidencialitat en totes les seves comunicacions amb els seus clients.
Les dades del procés de compra es guarden en una base de dades dissenyada per a tal efecte.
D'acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, JOYAS-ACERO.ES, es compromet a mantenir actualitzats, les dades personals que tracti. Així mateix l'afectat, podrà exercir els drets, legítims que l'assisteixen d'accés, rectificació, cancel.lació i oposició en els termes legalment establerts, davant el responsable del fitxer, identificant prou, dirigint-se per escrit davant el responsable del fitxer, JOYAS-ACERO.ES; la adreça és C/ Costa i Hugas, 3. 17257 Torroella de Montgrí (Girona).
No obstant això, remetem a la lectura de l'apartat específic, inclòs en la present web, anomenat POLÍTICA DE PRIVACITAT